La web felina El Bloc de l'opinió felina

6Nov/080

La visita de Mr. Bond

Demà per la nit el Palau de les Arts de València es vestirà de gala per estrenar la darrera pel·lícula de James Bond: Quantum of Solace. Part de l'elenc tècnic i artístic involucrat en el film, incloent al protagonista, vindran a la nostra ciutat per presentar la nova aventura de l'espia internacional. Quin honor! Clar, que tenint en compte que la ciutat és l'última d'una llista de ciutats per on ja han passat dins la gira promocional del film, l'honor ja no és tal. I si damunt tenim en compte que els hem tingut de pagar perquè vinguen, la cosa ja canvia totalment.

I Quantum of Solace? O el que seria el mateix, Quant ha costat això? Doncs sembla que la brometa ha costat 400.000 llauros, dels quals 100.000 els han posat l'Ajuntament i la Generalitat, quasi el que s'inverteix en un any en el cinema valencià. És a dir, estem pagant perquè ens facen publicitat d'una pel·lícula i damunt els posem la casa! Una casa per cert, el Palau de les Arts, que no ens ha eixit precisament barat. Qui ha dit que falten diners? Si n'hi ha de sobres per subvencionar aquestes visites “"culturals”! A més, James Bond in person vindrà a València i, no ens enganyem, James Bond és sinònim de glamour. És molt millor que anteriors visites, com la del Papa, que representaria l'antònim del glamour. Bo el Papa, almenys, t'exonera dels pecats (la qual cosa no està gens malament si ets creient). Què farà James Bond a banda d'una foto amb Camps i Rita? Demanar un vodka-agitado-no-mezclado?

Un cop més es confirma que últimament València no es priva de res. La ciutat és escenari d'esdeveniments d'allò més dispars, excentricitats i d'altres festes elitistes no adreçades precisament a la majoria dels ciutadans. Inversions generalment astronòmiques en projectes als que no se'ls demostra cap utilitat: Copa Amèrica, visita papal, circuit urbà, desfilades medievals... I ara també, Bond, James Bond. Serà per diners!

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.