La web felina El Bloc de l'opinió felina

27Nov/086

El Pirata que portes a dins

El Ministeri de Cultura ha publicat una web per lluitar contra la pirateria. Com sempre, el contingut és una espècie de pamflet manipulador on es transcriu el discurs de les societats gestores de drets. No cal més que llegir la secció “Las 10 mentiras de la pirateria” per fer-se una idea de com es pot tergiversar la realitat per generar alarma social en benefici dels interessos dels del cànon revolucionari (En aquest link estan rebatudes una per una i ací, un comentari general sobre la campanya).

Com que un dels objectius de la campanya es transmetre la idea que la pirateria ens afecta a tots, han proposat un concurs en què la gent pot enviar com els afecta personalment. Així, omplint un formulari, pots enviar la teua història i entrar en un sorteig de regals tan increïbles com una entrada doble al Museu de les Arts Reina Sofia on, per cert, es pot entrar de bades els diumenges. Tot i així, la participació està sent alta i a la secció “Testiomoniales” (que chanante!) ja es poden llegir les pressumptes opinions de molts afectats. Pressumptes perquè algunes són tan exagerades que semblen més falses que un billet de 100 Hacendauros. Així, es poden llegir testimonis tan desgarradors al temps que espaterrants com el que he seleccionat:

La pirateria es muy peligrosa. Me descargué de internet una película infantil para mi hijo de 12 años, se la puse en DVD y me fui sin prestar atención. Cuando me di cuenta, habian pasado 10 minutos y la película no era tal sino que tenía contenido adulto, ya me entendéis. Creo que esto afecto negativamente a mi hijo ya que se encerró en su habitacion y no quiso salir en todo el dia. Noté al dia siguiente que rehuía mi mirada y sin duda pasó mala noche porque tenía ojeras y se notaba cansado. NO A LA PIRATERIA

Pobre xiquet! Ja l'imagine traumatitzat, amagant-se de son pare, buscant explicació a tots eixos sentiments de culpa i de pas, un paquet de cleenex. Un drama. Algun dia, en el futur, li tindrà que confessar al seu psicòleg que son pare... son pare era un pirata.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Internet Deixa un comentari
Comentaris (6) Trackbars (0)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476