La web felina El Bloc de l'opinió felina

4Ago/080

Festa Agro Hawaiiana 2008

Com cada any, amb l'arribada de l'estiu, arriba el moment de fer la Festa Agro Hawaiiana. Enguany, per una sèrie de motius (majorment relacionats amb conflictes polítics internacionals) la reunió ha tingut que fer-se en l'exili, en concret, en un caseró perdut en la Serra d'Enguera. No obstant, això no ha evitat que membres i simpatitzants del moviment agro hawaiià s'hagen desplaçat des dels racons més remots del món per assistir a l'esdeveniment de l'estiu.

La reunió tingué, com sempre, un poc de tot: menjar, música, begudes de primeres marques (Hacendado), concursos de camises no mullades, campionat de bolos, bengaletes, limbo per a tots i, com no podia ser d'altra forma, guerra de globus d'aigua. Per més detalls respecte totes aquestes activitats, vos remet a la secció de fotos, on trobareu el reportatge fotogràfic de l'única càmera que sobrevisqué (o, almenys, mentre li durà la bateria) a aquesta màgica nit.

MEOW

PD: Cúidame al gato que me'n vaig de vacances.

Edició:
Stevie ha fet un muntatge amb els vídeos de la festa que també es pot veure des de la secció de fotos. També he afegit un enllaç al seu àlbum de Picasa amb més fotos.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: Axivat en: Festes Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.