La web felina El Bloc de l'opinió felina

20Jun/083

El cosí de Mariano

Fa un any, Mariano Rajoy va fer famós al seu cosí, el catedràtic de Física Teòrica, al citar-lo per tal de negar el canvi climàtic. Durant una temporada no es va parlar d'una altra cosa; el cosí de Rajoy servia per justificar qualsevol cosa. Juntament amb la famosa "Xiqueta de Rajoy", són els dos personatges, reals o ficticis, que Mariano ha aportat a l'imaginari col·lectiu. Però ara n'hi ha un altre personatge del que Rajoy no se sentirà tan orgullós, però que aporta mèrits per entrar en aquesta llista. Es tracta del seu cosí Raúl, el germà del catedràtic, que aquesta setmana ha sigut detingut com a membre d'una banda de segrestadors, que tenien retingut un empresari amo d'unes bodegues. Viva el vino!

La cosa porta cua, perquè resulta que el presumpte líder de la banda és un tal Rodríguez Pueyo, un personatge que ha estat implicat en el cas Arny, en l'assassinat del "Nani" i, l'any 1994, va intentar estafar a Publio Cordón fent-se passar pel representant del futbolista Martín Vázquez. Vamos, que aquest fitxa ha estat implicat en alguns dels casos més sonats de la història de la delinqüència espanyola de les darreres dècades. Una espècie de membre de Spectra, que apareix sempre darrere de totes les trames.

Vist el panorama, veig normal que Rajoy mai haja citat al seu cosí Raúl. També és de veres que mai li han preguntat per assumptes relacionats amb la delinqüència organitzada, perquè igual s'haguera destapat amb un "Pues mi primo que trabaja en una banda de secuestradores dice que...". En fi, que en aquest món de la política, està demostrat que el millor és deixar a la família de costat.

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: Axivat en: Notícies, Política Deixa un comentari
Comentaris (3) Trackbars (0)
 1. Genial. Divertidíssim. Realment és una història increïble.

  Per cert, encara he de penjar l’article sobre les eleccions. D’aquest cap de setmana no passa.

 2. Menuda família! Ara li toca el torn al germà de Mariano.

 3. Ja sols li falta un germà bessó maligne…


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.