La web felina El Bloc de l'opinió felina

16Des/072

Googleant fins la Web Felina

Gràcies al servei d'estadístiques que gastem a la web podem fer-nos preguntes del tipus "Quines frases empra la gent en els cercadors per aplegar a la Web Felina?". És a dir, quina recerca en Google ha fet que aparega el link de la Web Felina en els resultats, fent així que algú clique amb l'esperança de trobar allò que cercava... o no.

La pregunta pot ser no siga molt interessant a priori, però les respostes resulten curioses, si més no, així que he decidit fer un top 5 dels tipus de cerques que fan que la gent aplegue a la web Felina. Anem allà:

1. SPAM

És molta la gent que ens visita buscant respostes sobre eixos mails tan interessants que rebem a diari. Ens han aportat visites recerques sobre Andy y John, els preocupats directors de Messenger i l'icona blava, sobre bulamba.net, la presumpta empresa d'assegurances de vehicles que busca desesperadament empleats, i sobre Manuel Jesus Casanova Molina (Guardia Civil), l'home que ens alerta sobre el perill d'arreplegar coses de terra, entre altres. I no podria faltar en aquesta llista Ruth Martínez, la abogada.

2. Personatges famosos

També ens apleguen visites de gent que busca cares famoses per internet. Hem rebut visites de gent preguntant per personatges tan dispars com Joaquín Reyes, Dirk Benedict, Antonio Alegre Cremades, Matt Groening, Michael Knight, El Corsario Negro, Selena i Rocco Sifredi (sic), Fanny Grande, Chema el panadero, Miliki (aquesta venia associada, generalment, amb la paraula aborto!!)... Però la meua favorita és una que, textualment, venia a dir: "Roberto Malone (Fotos)". No crec que trobara allò que cercava.

3. Noms coneguts

A voltes a la gent li dóna per cercar el nom d'un conegut o el seu propi per internet. En aquest apartat, les visites se centren en una sola persona: Un tal Joan Y. No sabria dir perquè, però és l'únic nom de tots el que hi ha a la web que ens ha reportat múltiples visites. La més curiosa de totes va ser una que venia a través de la següent frase de recerca: "Que significa?". Ens pensem que Google ho sap tot.

4. Coses de moda

Parlar de coses en el seu moment reporta visites, i axí ho demostren les que hem rebut a través de termes com Zidane, Coup de Boule, Miriam Constanti Labella (no la he posat en personatges famosos perquè, qui s'anrecorda d'ella?), "Two girls and one cup", el vídeo prohibit, i, com no, el gran Tio Masclet.

5. Inclassificables

I em feia falta una secció de frases "inclassificables" amb les que estem enllaçats a Google. Algunes d'aquestes són "Tattoos sobre toros" (vol dir tattos en els animals o sobre els animals?), "Striptis video" (allò més paregut que podem oferir és una escena d'un escocès doblant les cames al més pur estil Instinto Básico), "Apendicitis", "bakalao.com", "antic testament" , "les boulloses", "dedicatories d'amor"(sic) i la més increïble de totes, algú que venia preguntant per "magda la guarra". Algú la coneix?

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: Axivat en: Internet Deixa un comentari
Comentaris (2) Trackbars (0)
 1. Jo també vull conéixer a Magda la guarra, jajaja

  Però d’on parlarem nosaltres d’això?

  Molt interessant la notícia.

 2. Hui n’hi ha una molt bona. Algú anava cercant “videos de pajas” i s’ha trobat amb Mi amigo Mac, jajajaja Em sembla que no haurà trobat el que buscava, lol


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.