La web felina El Bloc de l'opinió felina

22Nov/077

61º IFA Congress

Com ja sabeu a principis d’octubre estiguí en Kioto al 61º Congrès de la IFA (International Fiscal Association). En realitat la que anava al congrés era ma tia, el meu germà i jo anàvem d’acompanyants (que és lo millor perquè només vas a les excursions i actes lúdics).

El viatge a Japó estigué bé, però curt (uns 12 dies), sobretot en Tòkio que només estiguérem 3 dies, però em donà temps entre d’altres coses a veure el barri de Shibuya (jo m’esperava trobar-me a més frikis, només n’hi havia xiques en minifalda, lol) i a sopar al Gonpachi (on s’inspirà Tarantino per fer Kill Bill) i al Hyatt Park Hotel, on rodaren Lost in translation. El Fujiyama fou una decepció, ja que estava tot emboirat, i en Kioto i Nara ens fartàrem a veure temples i jardins zen.

Les fotos encara no m’he fet l’ànim de posar-les a l’àlbum, però alguns de vosaltres ja heu vist les fotos digitals (no sé encara si les penjaré més endavant) que havia fet el meu germà. Ell també gravà alguns vídeos que posteriorment he montat i pujat al youtube (llevat del del Karaoke, per raons òbvies, lol). Podeu visionar el vídeo de la Cerimònia d'obertura congressual, de la visita al Kyoto Studio Park (uns estudis de cine japos), del peñazo concert kabuki al Kyoto Concert Hall (on m’adormí), i del descens pel Riu Hozu (on faig propaganda de la Webfelina), sortejant els ràpids. Però el més divertit de tots és el de la intervenció del friki ianqui que ens acompanyava, que s’oferí de voluntari per participar al Samurai Show del Kyoto Studio Park. Vos deixe amb la seua actuació (al natural era impressionant):

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Viatges Deixa un comentari
Comentaris (7) Trackbars (0)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476