La web felina El Bloc de l'opinió felina

23Ago/071

Hidro-Metro

Alguns haureu vist en les notícies la que s'ha liat amb el novíssim Metro de Palma de Mallorca amb les primeres pluges de la seua història. Ningú va pensar que en Mallorca també plou? O és que el van acabar de pressa i corrent per inaugurar abans de les eleccions? En fí, la història de sempre.

En qualsevol cas, no deixen de ser curioses les imatges de la càmera de seguretat. Sóc jo, o recorda a una escena molt famosa del Resplandor de Kubrick? Bo, també podria trobar-se alguna similitud amb algun moment de La Aventura del Poseidón.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Notícies Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. Després de les pluges del cap de setmana, avui les autoritats locals no han tingut més remei que declarar al metro de Palma zona catastròfica i suspendre el seu funcionament de forma indeterminada fins que se solucionen els problemes.

    Genial!


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.