La web felina El Bloc de l'opinió felina

26Jul/071

Filmoteca d’Estiu 2007

Per vuité any consecutiu ja s’acosta la Filmoteca d’Estiu. El director Richard Fleischer ("Richard Fleisher i els gèneres"), els secrets de Hollywood ("Hollywood davant l’espill") i cine actual en VO ("Cinema d'avui") centren la Filmoteca d'Estiu 2007. Si mireu la programació veureu algunes interessants. La sud-coreana Gwoemul (The Host) té bona pinta i m’agradaria anar a veure-la, la resta ja ho anirem parlant segons les circumstàncies, com a banda el final de la programació coincideix amb el nostre previst i emocionant viatge a no sabem on…

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieEtiquetat com: Axivat en: Cinema Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. The Host és un cagarro en tots els sentits. Millor quedeu-vos en casa mirant Temblores.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.