La web felina El Bloc de l'opinió felina

17Jul/076

Festa figro-hawaiana

Al final la festa hawaiana del dissabte estigué bé, anàrem onze persones i l’endemà (que ja érem set) rematàrem amb una torrada de xulles i un banyet en la piscina. Ara bé, n’hi hagueren alguns incontrolats que es dedicaren a jugar al fresbee amb els meus CDs (que acabaren en la piscina), cosa que no em féu cap gràcia. L'entrega de premis també resultà un tant accidentada. També hi hagué karaoke amb les següents estrelles invitades:

La nit continuà amb el campionat de Limbo, que tornà a guanyar Felino (caldrà organitzar una entrega de Diplomes per a la propera edició). I menció especial cal fer a Enrique, que malgrat la seua altura resistí molt bé fins quasi el final i crec recordar que quedà tercer.

A part del karaoke i el Limbo també hi hagué guerra de globus d’aigua i gent que acabà a les quatre del matí vestida en la piscina; entre els quals m’incloc.

El que també caldrà recuperar serà l’entrega de diplomes per a la millor vestimenta hawaiana, ja que enguany les xiques s’ho havien currat molt amb collars florals i inclús faldetes hawaianes.

I ací les fotos i el vídeo de la festa.

Als qui no heu vingut aquest cop, vos esperem en la propera festa.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieEtiquetat com: Axivat en: Festes Deixa un comentari
Comentaris (6) Trackbars (0)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476