La web felina El Bloc de l'opinió felina

25Jun/073

Treball Fem

Treball FemDesprés d'una, crec que merescuda, setmana de vacances per Menorca (illa on, definitivament, no coneixen el significat del terme stress) torne a la carrega (laboral) amb uns mesos d'estiu que pinten mogudets. Com dic unes vacances merescudes, però escases; és el que tenen aquests contractes laborals d'avui en dia (mestres i d'altres funcionaris a banda), s'han de repartir els pocs dies de vacances per poder passar els nadals en casa...

Bo, no vos vaig a avorrir amb el meu síndrome post-vacacional, però sí amb una pel·lícula que he vist en aquestos dies de relax que, crec, li va molt al tema. Es tracta de Trabajo Basura (Office Space) una pel·lícula del 1999 dirigida per Mike Judge (el de Beavis & Butthead i King of the Hill). Aquesta sàtira del món laboral al sector tecnològic, es basa en la vida dels informàtics de finals del segle XX (els que, entre altres coses, intentaven subsanar els problemes potencials que plantejava l'efecte 2000), el seu espai de treball i la fauna pintoresca que l'habita. El protagonista és un amargat informàtic, putejat contínuament pels seus superiors (té 8 jefes que li diuen 8 voltes les coses que ha fet mal!), fins al punt d'afirmar davant un psicòleg coses com:

Cada dia de mi vida es peor que el anterior, por lo tanto, está hablando conmigo el peor dia de mi vida.

En aquesta situació, Peter Gibbons, que així es diu, és víctima d'una hipnosi mal finalitzada que fa canviar radicalment el seu comportament sumís davant el seu treball i superiors, convertint-lo en una persona despreocupada, feliç i, en definitiva, lliure. Amb aquesta manida premisa arranca la trama, i les situacions cómiques se succeeixen fins el darrer minut. No és casualitat que, tot i no haver sigut un èxit en taquilla al seu moment, siga una pel·lícula de culte.

Com vos dic, l'he trobada molt divertida. Igual és per la similitud d'algunes situacions i/o personatges al meu dia a dia, però crec que val la pena donar-li una oportunitat.

Una pel·lícula divertida ideal per veure quan estàs de vacances.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Cinema Deixa un comentari
Comentaris (3) Trackbars (0)
  1. Deu estar bé la peli. Ara el director acaba d’estrenar altra peli: Idiocràcia.

  2. Ja li he donat una oportunitat i l’he vista. Estava prou graciosa i la Jennifer Aniston quasi no eixia.

  3. L’altre dia vaig vore Idiocracia, també de Mike Judge i estava prou divertida. Vos la recomane!


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.