La web felina El Bloc de l'opinió felina

28Jun/078

Pere i el HOAX

Recentment he rebut un correu en el que se m'alerta, en forma de fotocòpia com de document oficial (amb membrete de la Guardia Civil, Secció Ministeri d'Agricultura), del perill d'arreplegar objectes abandonats al carrer. Es poden tractar, afirma el que ho signa, un tal Manuel Jesús Casanova Molina, d'objectes explosius amb potencial per fer volar una mà (com el típic masclet que no explota en una mascletà i amb el que juguen després els xiquets). Telèfons mòvils, clauers (!?), USB, consoles PSP, PDA, lingots d'or... La llista s'estén a tots tipus d'objectes que puguen tenir algun valor al Cash Converters. Es veu que La Pandilla Sangre, o qualsevol altre grup de desaprensius, els ha distribuït estratègicament per les ciutats més importants. Ui quin mal rotllo. No obstant, amb una simple recerca cibernètica, he trobat la confirmació de que es tracta d'un HOAX (en aquest blog descarten la seua veracitat d'una forma més que raonable). Era d'esperar.

La veritat és que avui en dia no et pots fiar del contingut de la majoria de correus que omplin a diari les ciberbústies. Des de veritats a mitges o, directament falsetats precuinades i clarament tendencioses, fins a atacs de phising bancari, passant per propostes de timo de l'estampita de part d'alguna casa reial africana. No vull ni pensar què passarà el dia que la cosa vaja en serio, no sé, que per exemple comence una Invasió Zombi i algú, abans de caure en mans de les hordes de morts vivents, tinga accés a un ordinador amb ADSL i aconseguisca escriure i enviar als seus contactes un mail com aquest:

Atención! Muy importante!!!!

Los muertos están volviendo a la vida encerraos en casa y no dejeís entrar a nadie, aunque sean conocidos y haga mucho tiempo que no les veis sobretodo si muestran mal aspecto y tienen ronchas tambien hacen ruidos raros y se mueven despacio
esto va en serio, enviaselo atodos sus contactos si te atacan te conviertes en uno de ellos, esto va muy rapido ha empezado por la zona de cuenca y ya ha llegado aqui, estan muy cerca, los oigo al otro lado de la puerta no aguantare mucho avisar a todo el mundo

------
Un cordial saludo,

Pere

______________________
Acepta el reto MSN Premium: Correos más divertidos con fotos y textos
increíbles en MSN Premium. Descárgalo y pruébalo 2 meses gratis.
http://joins.msn.com?XAPID=2345&DI=2231

Entre la mala redacció i la falta de correció gramatical (provocades per la urgència del missatge, evidentment), a banda del contingut en sí, la gent es diria, uf!, un altre HOAX i ho renviaria als seues contactes per inèrcia. O simplement per fer conya: "Mira això, és encara més cutre que allò de Andy i John directors i la fí de Msn". Fins i tot, alguns bloggers decidirien publicar-ho al seu espai per treure-li suc i fer unes rises. Ningú s'ho pendria realment en serio i la humanitat estaria comdemnada a arrosegar els peus, emetre sorolls guturals i, en el millor dels casos, fer-se un sorbet de cervellets (Brains!). Però, d'altra banda, algun cop rebrem un mail-avís real? Jo, per si de cas, no agafaria de terra ni un bitllet de 50 mauros.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , Axivat en: Spam Deixa un comentari
Comentaris (8) Trackbars (0)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476