La web felina El Bloc de l'opinió felina

6Jun/077

La lletra de l’Himne

Després de les eleccions, apleguen els exàmens, altra época en que el desfici apreta i els resultats no sempre són com u voldria que foren. Encara que a diferència de les eleccions, durant els exàmens, tot són distraccions per desviar-nos de l'obligació, o millor dit, la necessitat de desgastar els colzes. I aquest post no té més pretensió que col·laborar en eixa labor distractora per a tots aquells que ens visiten i estan d'exàmens.

El cas és que l'altra nit, estava sopant en casa d'uns amics i no sé com va eixir en la conversació eixa gran sèrie dels 80 que va ser El Equipo A. Bo, sí sé com va eixir a la conversació, de fet és un tema molt recurrent en els meus discursos; no és d'estranyar, els pocs valors morals que tinc li'ls dec a Hannibal i els seu equip. El cas és que parlàvem de la influència que la sintonia del començament té en la gent (provoca una eufòria que es pot equiparar a la dels himnes dels equips de futbol) i en els intents de posar-li una lletra a tan famosa partitura, que, en certa manera, també és un himne. Jo sostenia que la versió més extesa és la de (entonar la musiqueta) "Equipo A, Equipo A... Equipo A, Murdock y Emeá". Però el meu interlocutor em va aclarar que ja existia una lletra per a la cançó i feia així: "El Equipo A, El equipo A, siempre para alante, nunca para atrás". Com és possible? Mai he escoltat aquesta versió... "Aquesta és la lletra de la cançó de la pel·lícula espanyola de El Equipo A" Com? Què!?

Un café i dos gelats després, estàvem davant l'ordinador cercant informació sobre aquesta pel·lícula. I sí, efectivament, existeix: El Equipo Aahhgg és diu la cosa. Una pel·lícula de 1989, paròdia de la sèrie, amb Ozores en el paper del Coronel Aníbal i on MA, es diu M-30. Com és possible que mai haguera sentit parlar d'aquesta aberració? No ho sé, però no puc evitar il·lustrar-vos amb aquesta informació totalment inútil; ni per a encertar una pregunta de Trivial serveix! Per cert, en internet está el videoclip de la cançó del Equipo Aahhgg, gràcies a l'inefable Viruete (que també li dedica un extens article al fenòmen a la seua web). I ara, a seguir estudiant.

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoAxivat en: Cinema Deixa un comentari
Comentaris (7) Trackbars (0)
 1. Jo tampoc en tenia ni idea de l’existència de la versió espanyola. La buscaré a veure què tal…

 2. Jo tampoc la coneixia, però m’he llegit l’article sencer de Viruete i té la seua gràcia, ara que deu ser infumable. Ni un sol tret ni cap punyada? però què puta merda és eixa?

 3. Impressionant! Pensava que aquest home estava mal, però veig que continua en plena forma…

 4. Jajajajajajajaj, que brutal el vídeo de l’MA.

  MOTHER, THERE IS NO OTHER!!

  Jajaja, sublim.

 5. Ala, tres punts menys de cordura… ^_^U
  Brutal!


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.