La web felina El Bloc de l'opinió felina

16Mai/077

El retorn dels clics

És molt el material que ens va "sobrar" en ajustar-nos a les bases de l'AdéuPP del Bloc Jove (on el metratge, inicialment, estava limitat a 3 min.) i, donada l'excel·lent acollida del curt (20.000 vistes, wow!), hem decidit editar-ho en una espècie de segona part de l'Avanç Informatiu. El guió està quasi enllestit i estem treballant a marxes forçades per publicar-ho abans de les eleccions. La idea que portem és fer un altre informatiu, amb el mateix format amb noves notícies. De moment vos deixem un tràiler que hem montat. Esteu alerta, molt prompte la Segona Edició de l'Avanç Informatiu.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: Axivat en: Política, Video Deixa un comentari
Comentaris (7) Trackbars (0)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476