La web felina El Bloc de l'opinió felina

11Mai/078

Corre, gatet, corre

La polèmica està servida: València sols tindrà F-1 si el PP guanya les eleccions. Ho ha dit un senyor molt ric, un tal Bernie Lomax o Eccleston, no sé, que es veu que és qui decideix on se celebren els grans premis automobilístics. Bo, ara també depén de l'electorat valencià. Vols formula 1? Vota a qui tu ja saps. República bananera? No, regne de la taronja. Camps està fregant-se les mans, els tinc agafats pels ous, pensarà. Ara sols falten els cartells electorals rollo "Vota Formula I" o els anuncis de Camps ballant claqué rollo Fernando Alonso "No sabia que podia hacer esto!". Ni jo, però tampoc em sorprén.

Posats a fer xantatge electoral, jo proposaria el socorregut "Cada cop que es contabilitza un vot contra el PP, Déu mata un gatet" sobreimpresionat a la fotografía d'un gatet corrent per una vall (o camp de golf) perseguit per dos monstrencos. D'eixa forma, li donem un toc més emotiu, més proper a la gent del carrer, que no sempre troben interessants les propostes d'oci per a rics. Vamos, dels que van al Mercat Central a fer la compra de la setmana...

MEOW

Edició: Aznar ha anat encara més lluny: "Cada cop que es contabilitza un vot contra el PP, ETA mata un gatet"

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , , , Axivat en: Notícies, Política Deixa un comentari
Comentaris (8) Trackbars (0)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476