La web felina El Bloc de l'opinió felina

21Mar/071

Magdalena Festa Plena!

Magdalena Festa PlenaUn any més La Web Felina ha fet acte de presència en les festes de Magdalena de Castelló. Enguany, la visita ha estat marcada pel sopar multicultural en el bar Mariah de la O, on degustàrem les creppes farcides de bechamel (farina i llet, pilar fonamental d'una dieta equilibrada) i la creïlla acompanyada de solomicro tapat amb nosequé de cabrales. Això sí, el servei molt bo, i si no que li pregunten al ente que es va tancar (voluntariament?) en el vàter. Segur que mai s'havien interessat tant per ell... O eren ells? Mai ho sabrem.

Seguidament la festa s'animà amb l'ajuda de Ron Jeremi i la inesperada visita de Kojack, que ens explica com s'ho fa perquè no es note la barba guarra capilar: Resulta que el truc està en gastar d'after shave cervessa mesclada amb coca cola. Es veu que ja ho ha patentat i es ven molt bé en la zona de les rocoses, als EUA.

De colla en colla, i de verbena en verbena vam conèixer més personatges emblemàtics, com Pipo el nino unflable mut de neixement que cantava (a la seua manera) en l'orquestra de nivell, o potasangre, el cosí jevi de poti-poti, molt agradable ell. Al final, a matar el regomello i un viatge oníric de tornada: El revisor va passar dues voltes en la mateixa direcció i era Tom Hanks digitalitzat. Alguns d'aquests episodis estan reflectits en la nova galeria de fotos... d'altres, lamentablement, no.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Festes Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. Estan bé les fotos, espere que WW puga veure-les finalment.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.