La web felina El Bloc de l'opinió felina

13Mar/076

Hey nosotros somos…

Com que ens ha vingut prou de gent a la web (molts de Sudamèrica) buscant lo de Hey nosotros somos Andy y John, i d'altra banda és un hoax molt popular i graciós, puix he decidit materialitzar en un vídeo (el primer íntegrament de la meua creació) la idea que duia en el cap des de feia mesos de fer una espècie de fals tràiler sobre aquest famós hoax.

Està fet a base de text en pla Star Wars i amb música de fons d'Il Corsaro Nero (Tortuga, d'Oliver Onions), l'he triada perquè no destorbe a la lectura.

Al final del vídeo he posat un publi-reportatge de logos de la webfelina (de més antics a més nous) creats per Felino.

El curt dura 2 minuts i 42 segons. Espere els vostres comentaris i ja em direu si vos agrada o no.

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per StevieAxivat en: Spam, Video Deixa un comentari
Comentaris (6) Trackbars (0)
 1. Bo el tema dels logos està un poc de més, però el vídeo és divertit. Enhorabona Stevie.

 2. Ja, tal volta podria haver sigut objecte d’altre-cutre vídeo, però volia provar a posar més imatges, com no n’hi havien a penes. Era per provar coses distintes.

 3. Potser deuries haver buscat més imatges relacionades amb el contingut del hoax (per exemple una captura de la web de MSN, un gràfic típic de la bolsa amb resultats negatius…)

 4. Si de cas ja farem algo millor quan fem l’altre.

  Per cert, he vist que se m’ha escapat al text un per en compte d’un por. Anava a canviar-lo, però he mogut els logos de carpeta i hauria de tornar a col·locar-los i tal, així que per una lletreta passe de tornar-lo a fer.

 5. Està molt ben fet; enhorabona Stevie. Ara bé, no m’he enterat de res. Perdoneu la incultura però no sé què és un hoax ni entenc el que diu el vídeo. M’han agradat els logos del final, però.

 6. Un hoax és un bulo de internet, oi Felino?

  I en la notícia he posat un enllaç al text original.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.