La web felina El Bloc de l'opinió felina

1Feb/070

Skizo

Avui vos vaig a parlar d'una pel·lícula espanyola de recent estrena: Skizo (2006). Es tracta d'un thriller que va passar sense pena ni glòria per les sales de cine tot i contar en el seu repartiment amb actors coneguts de la talla d'Eloy Azorín i Óscar Jaenada.

L'argument és un poc inverosímil: Un jove, el cambrer de la cafeteria de la universitat (Azorín), contracta els serveis d'un quinqui (Jaenada) per asustar a una xica de família bé, i poder eixir ell al seu rescat, quedant com un heroi. El quinqui accepta l'encàrrec però té altres plans al cap: Segresta a la xica i al cambrer. Buscant amagatall, el quinqui troba una casa en mig d'un bosc en la que irromp a punta de pistola. La casa està ocupada per un escultor sadomasoquista i el seu fill retardat. Per si fóra poc, resulta que el fill és un esquizofrènic que reacciona de forma violenta davant la violència aliena (Imagineu-se la relació pare-fill). Doncs bé, amb aquestos ingredients s'intenta plantejar una història, que no arriba a funcionar; una mescla entre els personatges no acaben de quallar i la intriga està mal repartida.

El que intenta ser una història amb gir argumental sorpresa, com ja ho van ser, per posar dos exemples ben diferents Psicosi o Abierto hasta el amanacer, es queda en un seguit d'escenes més o menys aconseguides, en què l'argument avança, però no enganxa. En definitiva, un intent fallit de thriller de baix pressupost, al que tant acostumats ens té el cinema espanyol.

Jaenada ho fa bé i el xiquet acollona, recorda un poc a Jason de divendres 13 abans de posar-se la caraseta, però això no salva la pel·lícula d'anar a suficiència:

Nota: 3 sobre 10.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Cinema Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.