La web felina El Bloc de l'opinió felina

20Feb/075

Caputxeta Vermella segons Monty Python

Fa molt de temps algú em va parlar de l'sketch de caputxeta vermella de Monty Python. Jo, aleshores, començava a descobrir a aquest genial grup d'humoristes britànics (bo, un d'ells és nordamericà). En eixe moment sols havia vist les seues pel·lícules més conegudes; era difícil trobar el seu material en un videoclub. Al cap del temps vaig gravar el teatre Monty Python Live At Hollywood Bowl de la programació televisiva de matinada, i per fi vaig descobrir aquesta joia entre les parts projectades de la representació teatral. És absurd i molt cutre, però crec que mostra clarament les premises de l'humor dels Python.

Supose que hi haurà a qui no li faça gens de gràcia, o inclús li semble extremadament cutre. Així és l'humor dels Monty Python, o l'adores o el detestes. A vosaltres què vos pareixen?

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoAxivat en: Cinema, Video Deixa un comentari
Comentaris (5) Trackbars (0)
 1. Molt divertit. No l’havia vist abans ni coneixia eixa peli. A veure si inicie una completació dels Monty Python un cop acabe amb les que em duc entre mans: Sofia, Peter Jackson, Steven Spielberg, Arnold Schwarzenegger, Renée Zellweger, HSM, Ed Wood, Tim Burton, etc…

 2. En la linea dels Monty Python. No coneixia aquest spot, però és igual de surrealista que els altres! No obstant, no supera al spot del “Ministerio de los andares difíciles” (o algo així, no recorde bé 😉

 3. El Ministerio de andares extraños, tot un clàssic dels Python, juntament amb l’sketx del lloro mort (Death parrot) 😀

 4. Ministry of Silly Walks. Ministeri de caminars poca-soltes crec que li deien en la versió del Canal 33, si mal no recorde.

 5. És de veres, ministerio de andares estúpidos! Se m’han creuat els cables!


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.