La web felina El Bloc de l'opinió felina

28Gen/072

SuperBud

He escanejat recentment una nova foto per al meu space. Però hui vos volia parlar un poc de Bud Spencer. En un dia de diferència han passat un parell de pelis seues que m'he gravat (la de Piedone em falta el principi, però me la baixaré en italià que és l'únic idioma que hi ha a l'emule): El Corsario Negro i Puños fuera (Piedone l'Africano), que és l'única que em restava per veure de la saga (són 4) del Comissari Rizzo.

Parlant de sagues, ja m'he vist Rocky 1 (no tenia molta boxa, millor), que passaren fa uns dies en Cuatro, les altres cinc m'espere a veure si les passen algun dia per la tele.

I ja vos contaré altre dia als directors/actors que estic completant.

Per acabar vos deixe amb la millor escena de "Y si no, nos enfadamos" (1974), és la risión i eixa cançoneta...

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Cinema, Video Deixa un comentari
Comentaris (2) Trackbars (0)
  1. Mireu com mola la intro de la plana d’Oliver Onions.

  2. Mireu aquesta actuació a la TV d’Oliver Onions interpretant llur cançó Orzowei. Realment impagable. Quina parella de germans!


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.