La web felina El Bloc de l'opinió felina

17Gen/074

Splonge

Splonge és la paraula que s'inventen un grup de guionistes en un sketch de Monty Python Flying Circus per evitar ser acomiadats de la productora en la que treballen. El productor en cap els ha reunit i els va preguntant un per un si els agrada la seua nova idea per a una pel·lícula. A mesura que van responent els va acomiadant: Si responen que sí (per pilotes), si responen que no (com s'atreveixen!) o si a la vista de les conseqüències de la resposta, es mostren indecisos. "Sí però no, i no sòc indecís" és el que s'han de treure de la mànega per mantenir el seu treball en forma d'una nova paraula: splonge.

En un món un poc menys pythonesc, Mariano Rajoy, l'antic cerdo de si mateix i actual líder de l'oposició, ha fet brillar la seua boleta d'Starman amb més intensitat de mai. Darrerament, per les seues declaracions/intervencions sembla que porte un alien model Octavo Pasajero a dins, que ni con sal de frutas Eno, oiga! Però aquesta en la que resumeix les negociacions del govern amb ETA es porta la palma:

Si usted no cumple le pondrán bombas; y si no le ponen bombas es porque ha cedido.

O siga, o ZP és culpable de rendir-se o és culpable de que posen bombes. Mariano no deixa alternativa; es mire com es mire, la banca sempre guanya! Sí senyor, es tracta d'un super-poder més a afegir a la llista, al més pur estil d'X-Men... Però, d'X-Men 3, que és la pitjor! Mariano domina l'art de les preguntes sense resposta bona, o dit d'una altra forma, preguntes que, un cop te les fan ja l'has cagat. L'única opció possible per tal de combatir aquest superpoder és fer ús del terme splonge, que per algo s'ha inventat, encara que en el fons, a qui li importen les respostes?

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Notícies, Política Deixa un comentari
Comentaris (4) Trackbars (0)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476