La web felina El Bloc de l'opinió felina

1Des/063

El Timo del Millón de Llauros

La Sexta ha cancel·lat "El vídeo de un millón de Euros" deixant sense premi als concursants. Nosaltres vam estar a punt d'enviar el DYY, però en última instància no ho vam fer per desig exprés d'un dels protagonistes. Ara crec que va ser un encert.

Cancela su emisión y en un breve comunicado lo declara "inconcluso" y no ha adelantado un ganador, como ha ocurrido con otros concursos cancelados antes de tiempo.

O siga, que la gent que va enviar els seus vídeos s'han quedat sense vídeo (i els drets sobre ell) i sense premi. L'únic és que han eixit per la tele (alguns). Possiblement, aquesta era l'única aspiració que tenien. D'altra banda, els que s'ho han currat de veres, si és que hi ha algú (pel que llig els vídeos no eren gran cosa), s'hauran quedat totalment desencantats, o millor dit, estafats; les seues imatges han passat a formar part de l'arxiu de la cadena.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: TV Deixa un comentari
Comentaris (3) Trackbars (0)

  1. Catchable fatal error: Object of class WP_Comment could not be converted to string in /nfs/c01/h03/mnt/2379/domains/webfelina.org/html/wp-content/plugins/quoter/quoter.php on line 476