La web felina El Bloc de l'opinió felina

27Nov/060

El padró al descobert o Dolph Lundgren, el de Quart de Poblet

Alguna volta vos heu preguntat quantes persones comparteixen el vostre cognom al territori espanyol? És més, voldríeu saber per quina zona és més freqüent? Doncs a través d'aquesta web és possible (cal que accepteu el certificat). L'aplicació interroga al padró i mostra les estadístiques del cognom (com a primer, com a segón i com ambdós), tot i indicant en un mapa les comunitats on hi ha gent que es diu així. Jo he descobert que hi han unes 25697 persones que tenen el meu primer cognom, i majoritàriament (12,43 %) es localitzen en la zona de Barcelona. Curiós.

Sembla que no té molta més utilitat la ferramenta que la simple consulta estadística, però això no lleva que no es puga fer un poc el cafre: Per exemple, n'hi han 30 persones amb de cognom Truño i més d'un centenar de cognom Pis. Lamentablement, no es pot comprovar si hi ha algú que tinga els dos. Bo, a banda de la meua gràcia infantiloide en pla caca-pedo-culo-pis, vos anime a que cerqueu cognoms divertits, vos sorprendríeu del que es pot trobar.

Finalment, vull aprofitar aquesta troballa per avivar el rumor, o més bé, la llegenda urbana que em van contar fa temps sobre que Dolph Lundgren té familia en Quart de Poblet i a voltes "baixa" per a les festes (es desconeix si ha sigut fester, tindríem d'estudiar en deteniment els llibres de festes de la localitat). El programeta marca que hi han membres de la família Lundgren en València... Casualitat, coincidència o... serendípia?

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Internet Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.