La web felina El Bloc de l'opinió felina

23Nov/060

Avisos de programació al correu

Avui he donat amb una nova ferramenta web interessant. Quantes voltes se'ns ha passat un programa de televisió perquè no sabíem o no recordàvem que ho feien, o simplement, perquè no hem consultat la programació al diari o al teletext (curiosa raça aquesta dels teleadictes, se'ns pot reconéixer per llegir el diari començant per darrere o per la nostra paciència davant els numerets del teletext). Doncs bé, en aquesta web han tingut una bona idea que han posat en pràctica.

Es tracta d'un servei que, un cop et registres, donant el teu email i posant un conjunt de paraules clau, t'envia avisos al teu correu si en la programació del dia (en la TDT) apareixen dites paraules, és a dir, fan programes que concorden amb els termes introduïts. Per exemple, si poseu com paraules clau "Humor Amarillo, Bullit", els dissabtes i diumenges vos enviarà un correu indicant-vos l'hora i el canal on fan "Humor Amarillo", i si algun dia fan la pel·lícula Bullit (no se m'ha acudit cap altra) vos enviarà un avís amb la informació de l'emissió.

Crec que és una proposta interessant, però encara està per depurar. Per exemple, envia els correus a les 00:00, per la qual cosa tan sols avisa d'un dia per a altre, i inclou la programació de matinada en el nou dia, amb la qual cosa és més difícil detectar programes interessants en la franja de matinada. D'altra banda, en molts casos, les parrilles d'on treu la informació no indica el nom de les pel·lícules, amb la qual cosa, sols es pot dir que funciona bé amb les sèries de TV i programes. En qualsevol cas, és una bona idea i estic segur que amb el temps, substituirà al teletext.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: TV Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.