La web felina El Bloc de l'opinió felina

14Oct/063

Història de la webfelina

Tercera etapa: l'actual web

La tercera generació de la webfelina nasqué en març de 2006 i coexistí uns mesos amb l'antiga (fins que ens la borraren en juny els de funpic; i en agost l'antic fòrum). Aplegà amb grans novetats com ara el servidor propi i el nou domini adquirit webfelina.org que substituí al vell webfelina.tk. N'hi hagué una reestructuració de seccions (com la supressió del guestbook) i una privatització de les fotos només per a usuaris enregistrats. El nou fòrum (integrat dins del servidor propi de la web) nasqué el 19 d'agost de 2006.

Les futures webs

Tot l’esmentat ens fa albirar un futur esplendorós per a la nostra web, que cada dia comptarà amb més material i noves seccions s’aniran incorporant a mesura que d’altres s’aniran renovant. I finalment, quan el webmaster ho considere oportú crearà una nova versió a l’igual que creà diverses per a la seua web griinpis. De moment només felicitar-lo i dir-li que aquesta versió està funcionant molt bé i que amb alguns retocs encara podrà donar molt de joc durant un bon temps. En tot cas aquest article no acaba ací, ans al contrari, continuarà actualitzant-se.

Actualització: Webfelina 2.0 RIP

Cronista Soler.

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per StevieEtiquetat com: , , , Axivat en: Records Deixa un comentari
Comentaris (3) Trackbars (0)
 1. A poc a poc. Encara hi ha moltes coses per millorar, però amb el temps estigues segur que ho farem.

  MEOW

  PS: El nom de Gato no sé exactament on isqué, però sí on es consolidà i es tornà oficial.

 2. Vull aclarir que el terme Gat l’adoptàrem definitivament Víctor i jo, i passe a fer una breu explicació de la falla. Era el carnestoltes de Benimaclet, ja fa molts anys. Anàvem els tres (Víctor, Guillem i jo) i unes xicones em demanaren que els fera una foto amb la seua càmera. Vaig acceptar, però com a condició vaig dir que Víctor i Guillem eixiren també. Víctor no ficà cap inconvenient, més bé tot el contrari, però Guillem es negava rotundament a eixir, per alguna raó que encara desconec. Aleshores es va donar una situació realment graciosa: Víctor estirava a Guillem perquè entrara en el plànol amb les xicones (que esperaven pacientment a que apretara el botó, mentre, segurament, es preguntaven què és el que estava ocorrent) i Guillem s’aferrava a tot el que podia amb les ungles (com un gat), per no eixir. Al final eixiren els dos en la (ja mítica) foto, de la que mai no hem tornat a saber.

  Com podeu comprovar aquest comportament felí en aquella situació va determinar el seu malnom, i indirectament, la nostra denominació. I que ara mateix aquest projecte s’anomene La Web Felina i no qualsevol altra cosa (potser menys frik) és gràcies (en part, clar) a aquell moment històric. Bé, igual exagere un poc.

  MEOW

 3. Imagine que els que estan més temps amb nosaltres recorden aquella animació en Flash que obria l’antiga i decadent versió de La web Felina. Aquesta animació encara obri la web si entres per la backdoor. Encara que no és l’entrada oficial i està obsoleta l’he deixada, al cap i a la fi, aquesta va ser la meua primera animació en Flash.

  Completí l’article d’Andreu sobre la història de la web felina amb aquesta animació, felintro.swf era el seu nom original, que durant molt de temps va ser el pelfut de la nostra web.

  MEOW


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.