La web felina El Bloc de l'opinió felina

27Set/060

El fabulós cas del professor paralític

Volia aclarir novament (perquè no és el primer cop que ho explique) el cas del misteriós professor de francés en cadira de rodes que ningú no recorda llevat de mi i que tanta burla en soleu fer dient que no és real. Ara procediré a relatar tots els fets que recorde per tal de refrescar-vos la memòria i a veure si alguna ànima càndida ho recorda i ix en la meua defensa, perquè em tracteu com si ho haguera somniat (per a somnis un que tinguí en el que adoptàvem un koala) i jo sé que és verídic. N’hi ha moltes coses de l’institut que no recorde, però aquesta sí.

Tot ocorregué en octubre de 1994 (ja fa vora 12 anys), devia ser octubre perquè fou de les primeres classes de Francés (però no la primera). Si mal no recorde teníem assignada un professora, però aquesta no aparegué perquè estava de baixa per maternitat (i mai no l’hem coneguda). És possible que a les primeres classes acudírem i no vinguera cap professor, no ho sé, no ho recorde. El que sí que recorde fou que la primera classe (de presentació i per veure el nivell; crec que només Andrea tenia algunes nocions de Francés) la donà Lina Cantó (la cap de departament) i ens contà que ella no era la nostra professora sinó que era l’embarassada i que enviarien un substitut. Quan aplegà el substitut aquest anava en cadira de rodes i ens digué que ell era professor d’anglés i que no tenia molta idea de Francés (els típics errors que es monten en l’Administració). De manera que aquell professor crec que l’arribàrem a tindre com a màxim dues classes i després d’allò el continuí veient durant aquell curs pels passadissos de l’Institut (recorde haver-ho comentat amb Miquel). Que conste que no era tetraplègic com aplegàreu a exagerar, sinó només anava en cadira de rodes.

Després d’aquell frustrat professor ens donà classe Lina (crec que només podia un dia a la setmana perquè no era la nostra professora oficial, ella ja tenia els seus grups de docència) fins que a finals del trimestre (devia ser ja en desembre) tornà Maria José a l’institut i ja se’n féu càrrec de nosaltres la resta del curs. Aquell fou el trimestre que tinguérem tres professors de francés i una embarassada.

Ara digueu-me que ningú no recorda res del que he relatat, va.

Cronista Soler.

Data de creació: 14/05/2004 a les 14:10

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Records Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.