La web felina El Bloc de l'opinió felina

20Set/061

Càmera, música i… Acció!

Quines coses. Normalment els grups musicals promocionen les seues cançons amb un videoclip molt currat, en el que, en ocasions participen actors o directors famosos. Aquest no és el cas del grup OK GO, que no és que no es curren els videoclips, que, com voreu se'ls curren mogolló, simplement és que els donen un toc amateur tan indie, que no deixa de cridar-me l'atenció.

Els tios es preparen una coreografia, es planten davant de la càmera, posen la música i ... a ballar! La veritat és que em pregunte quantes voltes ho hauran de repetir per a que isca bé, ja que es veu que el videoclip està rodat tot d'una. Vos pose un videolink al videoclip de Here It Goes Again, en el que monten una coreografía sobre cintes andadores:

Si mireu a youtube hi han més, també estan llistats a la seua web. Fins i tot es pot trobar algun més espontani, com aquest fet en una famosa botiga de música independent de Londres. El que es diu una forma ben original de promocionar-se.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Música, Video Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. Sí que s’ho curren.

    Jo havia pensat també de posar una notícia sobre LHT, però no dóna quasi de si, total han fet un esquetx copiat (Yisucrais) i el como se hizo (que no fa gràcia).


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.