La web felina El Bloc de l'opinió felina

17Ago/062

Surrealisme i detergents

NoritQuin és el problema del Calvo de Colón? Té problemes en sa casa? El que és evident és que fa temps que va deixar de tenir amics, perquè sinó no s'explica perquè es dedica a merodear pels centres comercials a la caça de dones entrades en anys per esquitxar-les amb una sèrie de fluïds (de moment no corporals, o almenys això tinc entés).

Els anuncis de detergents ja fa temps que desbancaren als de compreses en el que a surrealisme es refereix. No dic que els spots de compreses hagen perdut fuelle, que no l'han perdut, però digam que van tenir el seu moment d'esplendor i ara ja ens hem acostumat. Ara bé, als anuncis de detergents ja és més difícil acostumar-se, sobretot perquè no saps per on et poden eixir: Ja no sols es parla de paiasos que perden el color i la sonrisa, també hi han xiquets que són incapaços de tornar del parc sense jugar amb els seus amiguets a la Lucha en el Barro, pelutxes amb els ulls completament dilatats que ens narren les seues aventures lisérgiques, homes sinistres que viuen a l'interior dels llançols i, perquè no, viatgers en el temps.

Ja sabeu, en el futur hi haurà gent que viatjarà al passat per recomanar a les mestresses de casa del nostre temps quin és El Detergente del Futuro. Jo sempre vaig pensar que en el cas que algú fabricara la màquina del temps la gastaria per a alguna cosa més interessant, no sé, igual és que sempre he tingut el cap ple de pardals. En qualsevol cas, imagine que com en el futur tots anirem amb túniques blanques, els detergents rebran una importància inimaginable en aquesta era. Tot aplegarà.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: TV Deixa un comentari
Comentaris (2) Trackbars (0)
  1. Molt divertit el teu article.

    Ja me’ls he llegit i corregit tots els que has escrit en la meua absència. Ja estic de nou al dia, ara a veure el que han fet els de LHT.

  2. Gràcies Stevie. La teua labor correctora és inestimable i necessària. A vore si t’animes a escriure alguna cosa.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.