La web felina El Bloc de l'opinió felina

10Ago/060

Mal Subtitulat

Heu vist l'anunci de Nutriben? Sí, eixe en que els publicistes han decidit que seria una bona idea posar a una xiqueta explicant en una roda de prensa les bondats dels potitos en qüestió, amb la seua veu, sense doblador de Mira Quien Habla per darrere. L'anunci va subtitulat, perquè clar, al ser una xiqueta xicoteta no se l'antén molt bé... O és que realment no diu això? Si el que volien era camuflar amb els subtítols el que en realitat diu la xiqueta, ho porten clar:

Que ha passat? Han contractat Marlo per que ensenye el guió a la xiqueta?

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Miscel·lània Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.