La web felina El Bloc de l'opinió felina

29Ago/061

Dues formes d’alimentar un gat

Llig en aquest blog que un tipet, un d'eixos als que diuen geeks, ha inventat un mecanisme que, juntament a un ordinador executant un servidor Ubuntu (que és un sistema operatiu) li permet alimentar de forma automàtica al seu gat. La cosa funciona així: executant un programeta en el servidor, s'obri la safata del lector de CD-ROM que espenta una palanqueta i voilà, el menjar està servit. Fins i tot, al tractar-se d'un servidor, pot accedir remotament per accionar el mecanisme. Quines coses.

No obstant, hi han altres formes més originals d'alimentar un gat, com la que ha inventat un altre tipet. Sense ordinador pel mig (o siga que aquest és directament freak), aquest invent pot semblar rudimentari, però té l'avantatge que el gat ha de fer exercici per tal de conseguir el seu aliment:

Pobre gat, però ja sabeu el que es diu: Quien algo quiere, algo le cuesta.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Internet, Video Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (1)
  1. Crueltat animal. Pobre gat.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.