La web felina El Bloc de l'opinió felina

3Ago/062

Chuck Norris sobre el Danubi Blau

PatadaA estes altures no cal que parle de la fama de Chuck Norris. Sols d'escriure El Seu Nom al blog ja tinc por de les represàlies. Tots sabem que Ell no descansa; quan arribem de festa un diumenge de matinada i posem la tele el trobem musculant-se vigorosament amb el seu Abdominaiser, i a l'endemà, quan ens alcem amb la resaca a fer-se la paella del diumenge, ahí està, perseguint als malos com si res... i vestit de vaquer! Qui diria que s'ha passat tota la nit fent bíceps? Ningú. No ens enganyem, Chuck Norris no és un actor, és ell mateix; és el que té ser persona i personatge al mateix temps. Ara també podria ser un pont.

Avui he llegit que el govern d'Hongria ha tingut una genial idea per posar nom a un nou pont que travessarà el Danubi: Organitzar una votació oberta en internet per a que la gent ho decidisca. Ara, el pont té el risc de ser batejat com El Pont Chuck Norris. En aquest mateix moment, com si d'un fet més de la seua vida es tractés, Chuck està en quarta posició en la votació, per davant de Szent Istvan, el fundador de l'estat. Entre els més de 500 noms proposats per la gent es troben també Bud Spencer i Bob Marley. Molaria un pont així de friki per decisió popular.

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoAxivat en: Miscel·lània Deixa un comentari
Comentaris (2) Trackbars (0)
 1. Vaya, veo que os molan mis vídeos porque tenéis varios aquí colgados. Es todo un honor, muchas gracias a todos.

  Mirar mi última creación. En mi opinión es de lo mejorcito que he hecho: http://www.youtube.com/watch?v=Qpuc3bMc6ms

 2. Hola javishadi, en efecto, entre nuestros colaboradores hay todo un fans de vuestros videos, y cada cierto tiempo nos pone al dia sobre la novedades de La Hora Tunante. Puedes ver los diferentes posts que ha escrito en este link (està en valenciano, pero más o menos lo entenderás).

  En cualquier caso, gracias por avisarnos del enlace y por visitar la web.

  Saludos.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.