La web felina El Bloc de l'opinió felina

27Jul/063

Què és el que cerca la resta del món?

In my headMetacrawler és un metacercador d'internet, això és, un cercador de cercadors. Tota recerca introduïda en ell es busca al mateix temps en Google, Yahoo, MSN Search... Metacercadors hi han molts, però Metacrawler té una característica especial: El MetaSpy. MetaSpy mostra les paraules, les frases que introdueix en el formulari del buscador per després apretar el botó de "Buscar". D'aquesta forma, qualsevol usuari pot consultar quins són els termes de recerca que la gent introdueix, això sí, mantenint l'anonimat de qui els busca. Segons expliquen, els resultats mostrats provenen de rececerques introduïdes en temps real, cosa que em sembla qüestionable, si més no. En qualsevol cas, resulta curiós vore per a que gasta la gent els cercadors d'informació d'internet.

Com podeu vore, la ferramenta dóna a elegir les cerques filtrades, sense paraules que puguen ser ofensives (és a dir... Sexe!) o sense filtrar. Jo vos recomane que cliqueu sobre els resultats sense filtrar, és on realment està el que val la pena; es poden trobar coses realment fortes. Doneu-li una ullada, no vos defraudarà i ja sabeu, aneu en compte en el que busqueu en la web, el Gran Germà vos vigila.

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoAxivat en: Internet Deixa un comentari
Comentaris (3) Trackbars (0)
 1. Com va això? No entenc com funciona, on estan els resultats? has de buscar tu les paraules? No veig cap llistat. A banda va molt lent.

 2. He posat uns links directes a les seccions de cerques filtrades i no filtrades. No heu de posar res, apareixerà en un llistat que anirà de baix a dalt.

  Confirmeu-me que el vegeu.

 3. Ja ho he vist, però tampoc em sembla tan escandalós; supose que dependrà de moments.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.