Miliki al descobert

Miliki, menut fill de ...Són molts els mites de l’infantesa que s’han anat desplomant a mesura que es van complint els anys. Qui no ha vist, ja de major, una pel·lícula que de menut li encantava i li ha semblat una puta merda? Quan era xiquet, recorde que m’encantaven els paiasos de la tele, com a tants altres de la meua generació. Miliki, Gaby, Fofó… Quantes voltes hauré cantat les seues cançons? Bo, mai em vaig aclarir si la gallina era Turuleta o Turuleca, coses de la pronúncia amb un nas postís. Ara bé, vos he de confessar un secret que ha estat protegit durant anys per una secta subsidiària dels Illuminati. Esta volta no ha sigut Dan Brown qui l’ha tret a la llum, sinó la gent de Chandalismo, en un estudi sense precedents de la discografía dels sujetos: Sembla que les cançons en les que va crèixer tota una generació tenien missatges (i molt xungos!) amagats. Només cal passar la cançó a l’inrevés!(com no). Ja voreu de quina calanya era el tal Miliki, ja.

A continuació, vos pose enllaços als descobriments que han fet esta gent (uns reproductors flash molt bonicos on es pot reproduir el tros de la cançó cap avant i cap arrere).

Miliki diu:

 • Sí a la dronga!
 • Sí a la comida basura!
 • Sí al aborto!
 • I per si fora poc, afirma que “Fernando Alonso es un cerdo”! Què cabró, en lo bé que balla claqué! En fi, supose que en aquestes revelacions vos he fotut el cap de setmana, però era el meu deure informar-vos.

  Miliki, menut fill de …

  MEOW

  Un comentari per “Miliki al descobert”

  1. Estan molt graciosos, però són els que ja ens havies mostrat altres cops.

   Lo del Viva Hitler sí que és una parida gran, està agafat amb alfilers, és molt rebuscat i pots sentir això com qualsevol altra cosa. Però els de Miliki sí que estan bé.

  Els comentaris estan tancats.