La web felina El Bloc de l'opinió felina

18Jul/063

La Hora Tunante

He estat documentant-me mogolló sobre La Hora Tunante. No vos ho vaig a contar tot perquè sé que no vos interessa, però si teniu cap pregunta feu-me-la a veure si sé la resposta.

Efectivament Javishady és l'artífex dels quatre programes de la Hora Tunante (disponibles a l'emule). És el director, guionista, dibuixant, doblador, montador i principal intérpret. L'acompanyen els seus col·legues (que són més bé fluixets) i la seua nòvia Iris (és increïble com ha aconseguit convéncer-la).

Des de l'última volta que vos parlí d'ells, han penjat mogolló de nous vídeos. Afirma que té uns 8 vídeos que són còpies de LHC i uns 14 que són completament originals.A part estan els Hever vs. Clever. El recopilatori de vídeos els teniu a la seua web (lahoratunante.tk; bueno en realitat té un bon grapat) i ací al youtube. Ací comenta breument cada vídeo que ha fet.

Per destacar-vos un poc les últimes novetats. Ha fet per exemple un esquetx anomenat Póker de Ases, un sobre una fitxa del Tetris amb personatges reals, el testimonio de ?gatha Ruiz de la Prada (per primera volta es travesteix en lloc d'usar a la nòvia), més preguntes del Tío Camuñas i ací vos deixe una paròdia de Mulholland Drive.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Internet, Video Deixa un comentari
Comentaris (3) Trackbars (0)
  1. Curiós sketch, molt chanante. L’homenatge a LHC que feien està prenent vida pròpia. No trobava sentit al repetir frase per frase, plànol per plànol sketchs de LHC, però sembla que era una forma de començar. Seran capaços de deslligar-se definitivament de LHC i fer algo original? El temps ho dirà, el que és evident és que s’estan soltant.

  2. Ara sí que tenen prou més coses originals i més o menys bones, com el testimonio de Amy Winehouse (Irish, la novia de Javishady, ho fa prou bé) o de Juan José Ballesta. I un retrospecter que a mi em sembla nou i no copiat de LHC (corregeix-me si m’equivoque): Los Hijoputas.

  3. Després de molt molt de temps, La Hora Tunante ens presenta altre episodi original. Té moments entretinguts amb algunes referències a fenòmens recents d’internet (com el de los quereseres). Estan crescudets i Javishady s’ha tornat malote. Ací teniu Las Aventuras de la Doctora Langostina


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.