La web felina El Bloc de l'opinió felina

28Jul/061

Aquelles meravelloses sèries

Ohhhh!Són moltes les sèries de televisió i dibuixos animats que van marcar la nostra infantesa. Qui més i qui menys va crèixer davant d'un televisor atent als programes infantils on passaven tots eixos programes, que, per una raó que se m'escapa, ens agradaven tant. Tots recordem a Michael Knight fent el xulo, a Espinete pintant sense parar a Chicho Terremoto inventant-se una nova técnica o, com oblidar-ho, a David el Gnomo convertint-se en arbre. Ara bé, de tot això sols tenim records llunyans, ja que la majoria d'aquestes sèries ja mai s'han tornat a passar per televisió. Algunes definitivament hauran perdut tot l'encant, hauran envellit mal o s'hauran quedat totalment desfasades. Altres estan sent reposades per canals de televisió de nova aparició per intentar captar al públic més nostàlgic. En qualsevol cas, no és suficient; són moltes les sèries que han tingut èxit al seu moment i de les que ningú se'n recorda.

Bo, ningú tampoc, perquè un grup d'irreductibles gal... nostàlgics han arreplegat en el seu blog enllaços a episodis de sèries de televisió mítiques pujats a YouTube (eixe gran invent del segle 21). En concret en aquest enllaç a Fonopático.net podeu trobar un extens llistat, en el que podreu rememorar totes aquelles vesprades de pa i nocilla.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Internet, TV, Video Deixa un comentari
Comentaris (1) Trackbars (0)
  1. Alguns enllaços no van.

    Algunes sèries (com Alfred J. Kwak i el Calimero que has posat) ja em feien molta ràbia llavors, però com a penes hi havia un canal i escaig.. no podies triar.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.