La web felina El Bloc de l'opinió felina

27Mar/060

Police Story

Llig en 20 minuts que la polícia xina va a incorporar a mestres del Kung-Fú per a que acompanyen als agents en les seues patrulles. Com si d'una buddy-movie de Jackie Chan és tractés, ara els delinqüents de la zona de Canton sabran el que és la força de la llei, en forma de patada en el mentó.

Los maestros de Kung-fu tendrán la misión de aplicar justicia y mantener la seguridad pública

A voltes la realitat supera a la ficció, i seria possible que aquesta proposta tan pel·liculera fora adoptada per altres paisos, això sí, adaptant la situació a la seua producció cinematogràfica. Per exemple, en Itàlia podrien contractar a Bud i Terence perquè explicaren als agents com resoldre les situacions a base de mamporros, molinillos i piruetes de tot tipus. En França haurien de fer passes de pel·lícules de Louis de Funes en les acadèmies i que l'argument de les seues pel·lícules entrés en el temari de l'oposició. En EUA podien fer que els policies pogueren portar de company a sa mare, en pla "Alto o mi madre dispara", i així canviar el tradicional "Todo lo que diga podrá ser utilizado en su contra..." per un sermó matern que fera replantejar la carrera criminal a més d'un descarriat. I si no, uns quants bolsazos, per mala persona i per dir-li això al meu xiquet.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.