Opá!

Qui és el Koala? No ho sabem, però el que sí que tenim molt clar és que quan sents el seu hit Opá, yo vi hasé un corrá ja no t’ho pots llevar del cap. És una d’eixes cançó-peste que portes al teu interior, i basta en que algú te done la entrada per a que te passes tot el dia cantant-la. Si ja sabeu de què vos parle, i no voleu ampliar la llista de cançons peste que teniu al cap, vos suggerisc que no doneu al PLAY:

[gv data=”l_bk1Vq6sZs”][/gv]

I si no ho heu pogut evitar… vos fique un enllaç a la letra, i així, no sols vos passareu el dia dient sols “OPÁ?” sino que podreu demostrar el vostre nivell marcant-vos un “tengo las maeras, y tengo los tablones la chapas del tejao la he sacao de unos bidones tengo las maneras y tengo las intenciones opaito er domingo empiezo a ver si tengo cohone opa!!!” a capela, com els bons!
MEOW (OPá?)