Chollo!

Mireu el que m’ha enviat una tal Charity Earl (que serà la filla secreta de James Earl Jones, a la que també li va dir allò de “Yo soy tu padreee”) al correu de la Universitat. Sí, efectivament, he estat perdent els darrers anys de la meua vida dedicant-los a la consecució d’un títol que, en dos setmanes i sense qualificacions, tests, exàmens o llibres de cap tipus, haguera estat en ma casa d’haver conegut abans aquesta… empresa?. Ni els de CCC ofereixen tant en tan poc temps (crec que el seu rècord era ensenyar-te a tocar la guitarra en dos mesos, una altra cosa és que tu aprengueres, clar). Diplomes universitaris de tot tipus, avalats per les més prestigioses universitats no acreditades (millor si no estan acreditades, no anaren a perdre el seu prestigi) al teu abast tan sols cridant a un número de telèfon. Res, ja tardeu, jo no estava tan emocionat des que vaig cridar a encomanar el meu exemplar de Fuerza para Vivir.

MEOW