La web felina El Bloc de l'opinió felina

10Oct/05Off

[3CP] 3er Concurs de Pel·lícules

Ja ha començat al nostre fòrum la tercera part del joc d'encertar pel·lícules, el [3CP] 3er CONCURS DE PEL·LÍCULES. Vos convidem a tots a participar, no sense abans recordar-vos que en aquesta edició s'ha modificat la normativa per aconseguir més competivitat, i més avantatges per als que no poden participar de forma continuada, així que animeu-vos.

De moment encara no estan clars els premis per als guanyadors, però com sempre, hi hauran regals per a tots els participants. Mentre, podeu vore a les nostres fotos les galeries dels sopars d'entrega de premis dels anteriors jocs els regals que van rebre els partcipants. Sort!

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , Axivat en: Hobbits Comments Off
Comentaris (0) Trackbars (0)

Els comentaris estan deshabilitats.

Trackbacks are disabled.