La web felina El Bloc de l'opinió felina

5Mar/050

FLASHBACKS MALAENERS

Un any més la Comunitat Felina s'ha apropat a Castelló a celebrar les festes de la Magdalena. Enguany han hagut baixes importants i noves incorporacions, no menys importants.


Com tots els anys el resultat ha estat una nit atípica, que s'ha inaugurat amb un soparet en el bar del cosí germà de Paco el Kioskero (pies pa que os quiero) (¿Cuanto me das por la bolsa de hielo?). Un bar curiós, on era més car una bossa de gel que un sopar i el café el servien en pots de quallada. A partir d'ahí la cosa ja és un poc confusa... crec que vam sofrir com mamons als Hombres G en concert i que vam conéixer al seu oliós fan number one. Després vingué el descontrol total, els disturbis, les visites guiades per la ciutat, Ron Jeremy i el seu doble. Per sort vam fer algunes fotos, per ajudar al repàs mental de la nit i ja estan disponibles a la secció corresponent.


MEOW


PS: El Bombero Torero, repetia espectacle i cartell, però de nou s'ha quedat pendent.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.