La web felina El Bloc de l'opinió felina

13Feb/050

Finding Neverland

Anit viu al Lys “Descubriendo Nunca Jamás? (amb Johnny Depp, Kate Winslet, Julie Christie, Radha Mitchell i Dustin Hoffman), sobre la vida de Sir James Matthew Barrie (l'autor de Peter Pan). Resultava prou emotiva i ens agradà bastant.

D'altra banda, he estat en sengles cursets aquesta setmana: un sobre Dret Marítim a l'ICAV el dimarts (on em trobí a Amanda, una amiga de Dret que no veia des d'agost del 2002) i un altre el dimecres sobre la Constitució Europea molt interessant al Saló de Graus de Dret presentat per August Monzón, Emília Bea, etc... i organitzat per l'associació Tirant lo Blanc i la UDPV.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.