La web felina El Bloc de l'opinió felina

22Feb/050

[2CP] 2ón Concurs de Pel·lícules

Vos informe que, després de setmanes de propostes, negociacions i votacions, ja tenim normativa nova per al 2CP (II Concurs de Pel·lícules). Les novetats respecte a l'anterior, a banda d'algunes reescriptures són la coneguda com norma dels 10 punts, que permetrà als usuaris que vagen classificats els últims en el rànking o que puntuen per primera vegada, duplicar els punts obtinguts i, no menys important, la norma per controlar el número de respostes per pista. Vos suggerisc que aneu al missatge del fòrum on estan totes les normes i li doneu una llegideta.

Pel que fa a la durada i premis d'aquesta nova edició, ho farem igual que en l'anterior edició i el nombre de premis, així com la qualitat vindrà en funció de la participació, encara que segurament serà molt similar als que repartírem en el famós sopar d'entrega de premis.

Així que, una vegada acceptades les normes per votació el passat cap de setmana, ahir vaig donar per començat el joc amb la primera pista. Espere les vostres pel·lícules.

Sort!

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoEtiquetat com: , Axivat en: Hobbits Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.