La web felina El Bloc de l'opinió felina

13Des/040

Por fin somos europeos!

Ja he pujat les fotos del darrer cap de setmana, amb la celebració de l'aniversari de Berenjeno, amb el seu regalet i tot això. A la secció de fotos, on sempre, no se m'ha acudit cap nom més original, com sempre estic obert a tota classe de suggerències.

D'altra banda, vull aprofitar per comentar-vos que últimament estem pensant que no seria mala idea prorrogar el joc fins després de Nadal i fer el sopar el darrer dia del joc, és a dir, ajustar la finalització del joc al sopar d'entrega de premis i no a l'inrevés. Podeu opinar al respecte al fòrum.

Ale, a disfrutar amb les fotos!

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.