La web felina El Bloc de l'opinió felina

17Nov/040

Metro València 2 – Felino 0

Per motius totalment aliens a la meua voluntat, no he pogut anar a vore la pel·lícula a la Filmoteca tal i com tenia previst. Espere que vos haja agradat.

I ara els agraïments:

Gràcies per la puntualitat, que m'ajuda a arribar als llocs sempre a temps. Gràcies per la comoditat que em permet sempre anar llegint, sense menjar-me el braç del del costat mentre m'espenten per darrere. Gràcies per la seguretat, la tranquilitat que dóna no tenir que estar pendent continuament de la meua bolsa. Gràcies per la rapidesa, i per evitar eixes molestes parades eternes en algunes estacions. Gràcies per l'educació i simpatia d'alguns dels treballadors de cara al públic. Gràcies per fer-me renovar la tarjeta personal cada 2 anys. Gràcies pels trens d'última generació. Gràcies per les màquines expenedores que funcionen tan bé. Gràcies pels preus populars, que fan que agafar el metro siga asequible per totes les butxaques. Gracias por la música que nos hace mágicos.

Gràcies per tot, Metro València.

PFFFFFFFFF

PS: Què serà el proper? Pagar perquè t'esputen?

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.