La web felina El Bloc de l'opinió felina

17Oct/040

HA ESTALLADO LA PAZ

Amb un poquet més de retard que de costum (no vos podreu queixar) he pujat les fotos del sopar del passat dijous al restaurant La Paz. Cal afegir que molts dels assistents s'han vist perjudicats pel que van ingerir al buffet, però per sort no s'han de contar baixes. Espere que ja estigau tots recuperats, recordeu que, tal i com vam parlar, el dia 5 torna la festa Hawaiiana (recuperació edition).

Respecte als regals dels aniversaris, per la part que em toca, vull donar-vos l'enhorabona pel vostre regal: Deutsche Trucker Songs, l'he estat sentint i és xunguíssim, però al mateix temps divertit. A destacar els grans temes coneguts internacionalment (pels camioners alemanys): Truckstop Mama, Ich fahr''nen Supertruck, Transit Cowboy i el Diesel Blues. Un cedé ideal per als viatges de llarg recorregut. Lamentablement encara no he pogut sentir el cassette de bolet amb els episodis de Bola de drac gravats, estic esperant que em tornen la minicadena...

Ale, vinga, no vos entretinc més, aneu a vore les fotos.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.