La web felina El Bloc de l'opinió felina

15Oct/040

El català a Europa per persones més respectables que Borrell…

He vist a vilaweb que havien convidat Leyla Zana a parlar al Parlament Europeu, m'imagine que per a "pressionar"/fer quedar bé el govern turc. Leyla Zana és una de les diputades kurdes que fou empresonada per parlar en kurd al parlament de l'estat turc.

Ara, en la seua intervenció a Brusel·les, ha parlat en diverses llengües, entre elles el català. Mentrestant, l'imbècil de Borrell l'ha saludat en kurd, però li ha parlat en turc. Quin tacte tenen els del nou (no tan nou) tarannà... Com sabeu, hi un bon embolic amb l'oficilaitat de les diverses llengües europees al parlament. El gest de la diputada kurda és una cosa a agrair, sobretot ara que els vells progres fan tant de mal...

Ací teniu la notícia de vilaweb, ací la pàgina que té sobre ella AI, i ací alguna informació sobre el Kurdistan.

22/10/04: Sembla que les diputades i diputats kurds tornaran a ser jutjats (segurament per ser absolts). Ací teniu alguna informació més.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per boletAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.