La web felina El Bloc de l'opinió felina

5Set/040

El retorn del Fòrum

Hola de nou a tots. Acabe de tornar del meu retir espiritual enguerí, encara que siga per uns dies, i el primer que he fet és arreglar el fòrum (de nou en funcionament i amb tots els missatges antics). Es veu que els del servidor van decidir canviar totes les contrasenyes sense previ avís, i he tingut que actualitzar-les per tal que els accesos a la base de dades no donaren cap error. D'altra banda, les actualitzacions més importants de la web (noves seccions, fotos...) no arribaran fins octubre, ja que encara em queda un mes de setembre mogudet.

MEOW

PS: Per cert, crec que aquesta és la notícia 100, n'hi ha premi?

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.