La web felina El Bloc de l'opinió felina

3Set/040

Dins la webfelina s’amaguen elements subversius

Acabe de veure a través de vilaweb que la CNT de València tenia un recull de fotografies de la Guerra Civil a València molt interessant i que esperem que continue ampliant-se. Sembla ser que moltes de les fotografies eren inèdites fins el moment. A veure si reconeixeu llocs (o algun familiar!). Però el que més gràcia m'ha fet és trobar, a una galeria de fotos més contemporània, a dos personatges coneguts i els seus cabolos participant en l'acte d'homentatge a Valentín Gonzàlez que ja fou anunciat i comentat a la nostra web.

Salut i memòria.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per boletAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.