La web felina El Bloc de l'opinió felina

23Ago/040

Pupurri Mix

Després de molt de temps he decidit de tornar a escriure una notícia (per cert, el fòrum està mort ara en agost) que contarà les principals novetats sobre la web.

En primer lloc cal destacar que tenim un nou enllaç a la secció corresponent que posí abans d’anar-me'n i que no sé si haureu vist. És sobre triatló i és l’única que he trobat d’Aída Gil (n’hi ha fotos i tot) però no deu ser la que digué que administrava deu tindre una altra que no la trobe. Parlant d’ella, ja no està com a signatura favorita, ja que he ficat una altra més recent, un tal Pau amic del meu germà (àlias Biano, provinent de Carlesbiano), que ignore qui és (“un amigatxo? lol).

En tot cas no rebem prou visites (i menys encara signatures) femenines i és que ni tan sols M+ ens ha visitat encara (o almenys fins fa una setmana): "no he vist la webfelina encara però algun ratet que tinga temps entraré."

Però el més important d’aquesta notícia no és pas això, sinó el fet que finalment ja m’han posat els meus updates (llevat d’un) els de la imdb. Sens dubte recordareu la Delta a la imdb gràcies a mi. Això obri unes possibilitats inimaginables (jo pensava que ja no m’anaven a fer cas) i apropa el nostre objectiu de ser presents nosaltres mateixos algun dia a la imdb. Aqueix dia, hui, ja és més a prop.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.