La web felina El Bloc de l'opinió felina

13Ago/040

Notícies d’Andreu

De tornada a casa
Ahir vaig tornar a València, després de la meua escapada ceretana, i em vaig trobar una postal molt graciosa d'Andreu (ja la penjarem quan l'equip tècnic de la web estiga a València i l'escanege...). Andreu em comunicava una cosa que em va xocar, del seu viatge a Escòcia es duria cap ací un record ben típic: s'havia comprat un kilt!! En consonància amb açò, ha reclamat que la següent festa que es duga a terme siga escocesa, lògicament!

Per la informació que han pogut recaptar els nostres repòrters, Carles, el germà d'Andreu, va respondre en conèixer la notícia: "que el meu germà m'ha comprat un kilt?!!". I és que per tots i totes és coneguda l'afició que té la família Soler i Salvador a les robes tradicionals i al folklore (encara que siga en versions actuals: ànim Orxata!).

PS: Nota d'última hora, s'ha vist també per Escòcia un altre personatge famós a la nostra web. Aparentment estava a l'Europa de l'est, però ací teniu la prova de que no és així i ací està amb uns amics ("amigatxos" diria Andreu...).

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per boletAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.