La web felina El Bloc de l'opinió felina

14Jul/040

Per fi arriba la programació de la Filmo d’Estiu

Ja està disponible la programació que totes i tots esperàvem (i que ja ens imaginàvem).

Enguany només han programat tres cicles i la cosa comença més tard, ja a l'agost. Un primer cicle és de pel·lícules àrabs, possiblement el més interessant. El segon és de musicals i atenció, fan DANCER IN THE DARK (açò és ja massa!), però podrem tornar a veure per enèssima vegada alguna que altra que està bé (THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW o A FUNNY THING HAPPENED ON THE WAY TO THE FORUM) si no és que encara pugen més els preus enguany i cal enviar-los a fer la mà. El tercer cicle és el de sempre, el de les reestrenes, però KILL BILL VOL. I ha desplaçat EL SEÑOR DE LOS ANILLOS per a l'últim cap de setmana, no sé què serà pitjor per als xiquets que tenen classe a l'endemà...

Sincerament, no crec que aquesta cinquena edició de la Filmoteca d'Estiu siga molt aprofitable...

Nota d'última hora: El País i el Levante també parlen de la Filmoteca d'Estiu, però el que és més interessant, el conseller diu que tenen diverses propostes per a la nova seu i diu que serà cèntrica (ja veurem el que entén ell per cèntrica) i que abans de Nadal ja estarà tot clar.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per boletEtiquetat com: Axivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.